term ID:
parent cat ID:28
post ID:2387
category_28
Tartalomjegyzék erről az oldalról: A gyönyörű bőr titkai Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

A gyönyörű bőr titkai

A gyönyörű bőr titkai

Mindenki egészségre, gyönyörű alakra és szép bőrre vágyik, és ez teljesen természetes. Látszik az arcunkon, ha egészségesek vagyunk, a hajunk fénylik, a bőrünk ragyog. Mit tehetünk azért, hogy gyönyörű bőrünk legyen?

Pihenés, relaxáció és sport

Sokan nem gondolnák, de a pihenés nagyban segít abban, hogy szép bőrünk legyen. Mindenkinek más-más az alvásigénye, de igyekezzünk lehetőleg rendszeresen pihenni, és nem csak néhány órát, rendszertelenül. Csökkentsük a stressz szintünket! Az állandó idegeskedés, a felfokozott lelkiállapotok nagyon rosszat tesznek a szervezetünknek. Próbáljunk meg lazítani, járjunk jógára, vagy üljünk be egyet szaunázni, és eresszük ki a gőzt.

A sporttevékenységek is nagyban hozzájárulnak bőrünk szépségéért. Nem muszáj minden nap menni, de hetente néhányszor pár órát mindenképpen áldozzunk rá. A súllyal jojózóknak különösen fontos a sportolás, ha nem akarják, hogy idő előtt megereszkedjen és csúnya legyen a bőrük.

A kenceficék

A stresszmentes életen, a megfelelő táplálkozáson túl kívülről is kell ápolni a bőrünket. A kozmetikushoz járás, a megfelelő arc- és testkrémek használata ma már nem számít luxusnak. Válasszunk minőségi, jó termékeket, és várjuk el ugyanezt a kozmetikusunktól is.

 

A csodálatos infraszauna

A gyönyörű bőr másik titka az infraszauna. Ezt lehet edzés után, csak úgy, barátokkal vagy egyedül, a lényeg az, hogy gyakoroljuk, hetente legalább egyszer-kétszer (De ha lehet, akár minden nap). Az infraszauna segítségével nemcsak kívülről, hanem belülről is tisztulunk, távoznak a különböző lerakódott méreganyagok a szervezetünkből. Az eltávozott salakanyagok segítségével pedig testileg és lelkileg is megújulhatunk. Némi krémmel kiegészítve egészen könnyedén megszabadulhatunk a narancsbőrtől, ami a hölgyek (vékonyak és kevésbé vékonyak egyaránt) egyik legnagyobb rémálma. (Infraszauna hatása a narancsbőrre. Erről bővebben itt olvashat.)

Bőrünk simává és élettelivé válik, a rendszeres infraszaunázással képesek lehetünk megelőzni a mély ráncok kialakulását, valamint képesek lehetünk fiatalodni is vele. Természetesen, bár az infraszaunázás önmagában is egy hasznos és egészséges tevékenység, fontos, hogy ne csak erre bízzuk a bőrünket. Éljünk egészségesen, ápoljuk a bőrünket és infraszaunázzunk, így maradhatunk hosszú-hosszú évekig fiatalosak és szépek.

Vissza az összes kisokos cikkhez

Visszaugrás a navigációhoz

Kérdezze kollégáinkat

Infraszaunával és jakuzzival kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Medencével és a hozzá tartozó termékekkel kapcsolatban:

+36-20-258-64-20 +36-30-9-247-003

Bemutatóterem nyitvatartása

Kedves Érdeklődő!

A bemutatótermünk nyitva, kollégáink folyamatosan dolgoznak, de a kialakult vírushelyzet miatt kérjük Önöket, hogy telefonáljanak nekünk mielőtt eljönnének hozzánk. Így meg tudjuk előzni azt, hogy  többen legyenek a nálunk egyszerre.

A kormány döntése miatt nyitvatartásunk is rövidült. Hétköznap jelenleg 15 óráig vagyunk nyitva. Lásd lejjebb.

Köszönjük!

Hétfőtől – péntekig: 09 – 15 óráig

Szombaton: 09 – 12 óráig

Vasárnap: Zárva

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése

Tegye fel kérdéseit vagy kérjen egy visszahívást!

  • Kérek egy visszahívást