term ID:
parent cat ID:28
post ID:2387
category_28
Tartalomjegyzék erről az oldalról: A lapra szerelt infraszauna előnyei Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

A lapra szerelt infraszauna előnyei

A lapra szerelt infraszauna előnyei

Az infraszauna ma már egyáltalán nem tekinthető megfizethetetlen vagy elérhetetlen luxusnak a rekreációra, illetve egészséges feltöltődésre, gyógyulásra vágyó emberek számára. Az egyedi készítésű infraszaunák mellett megjelentek a lapra szerelt infraszaunák, melyek a hatás tekintetében ugyanazt képesek nyújtani, mint drágább társaik, csak éppen megfizethetőbb, kedvezőbb áron.

A lapra szerelt infraszauna előnyei

A lapra szerelt infraszauna kapcsán a legfontosabb és egyben legnagyobb előny minden kétséget kizáróan az ár, hiszen az ilyen kabinok sorozatgyártásban készülnek, ami egyet jelent a kedvezőbb, sokak által megfizethető árral is, hiszen egyszerre sok készül belőlük, ami nem csak a gyártási-, hanem a szállítási költségek minimalizálásához is vezet. A gyakorlatban ez nem jelent mást, mint hogy az egyedileg tervezett termékekhez képest egy lapra szerelt infraszaunát akár harmad- vagy feleannyiból is megvásárolhatjuk magunknak.

A lapra szerelt infraszaunák ezen felül általában nem csak nagyobb választékban érhetők el, mint megrendelésre készült változataik, hanem kompakt kialakításuknak köszönhetően sokkal egyszerűbb beépíthetőséggel és szállíthatósággal rendelkeznek. Ennek köszönhetően csak nagyon ritkán igényelnek komolyabb kőműves-, elektromos-, vagy olyan más munkálatokat, amelyek nagy kosszal, zajjal és felfordulással járnak. A lapra szerelt infraszauna kis túlzással olyan, mint egy televízió, csak meg kell vásárolni, hazaszállítani, bedugni a konnektorba és csak élvezni az általa nyújtott előnyöket.

A lapra szerelt infraszauna egészségügyi előnyei

A lapra szerelt infraszauna előnyei

A lapra szerelt infraszauna előnyei

Az infraszaunának számtalan kedvező egészségügyi hatása van, így ha szeretnénk saját egészségünket megőrizni, vagy javítani rajta, akkor érdemes lehet heti 2-3 alkalommal infraszaunát használni, vagy rendszeresíteni egyet otthonra, amit akár minden nap használhat. Tudományos kísérletek igazolják például, hogy az infraszauna melege képes kitágítani a véredényeket, ezáltal csökkenteni a fájdalmakat – legyen az akár egyszerű fejfájás, vagy reumatikus eredetű probléma –, miközben az infravörös sugárzás olyan problémákra jelenthet rendszeres használat esetén megoldást, mint az allergia, a keringési zavarok, a veseproblémák, vagy a különféle bőrgondok.

Az infraszauna rendszeres használatával a verejtékezés hatására jelentős mértékben javítható szervezetünk szív- és érrendszere, miközben immunerősítő folyamatok is beindulnak, hiszen a meleg egyfajta mesterséges lázat idéz elő a szervezetünkben, ami arra készteti az immunrendszert, hogy aktivizálódjon, avagy edződjön. Az infraszaunában jelentős verejtékezés vár ránk, ami bizonyítottan méregtelenítő hatást vált ki, az izzadás pedig nagyban segíti a salakanyagok távozását, miközben az infrasugarak képesek megakadályozni a testünkben lévő veszélyes anyagok felhalmozódását is.

Vissza az összes kisokos cikkhez

Visszaugrás a navigációhoz

 • Dr. Bertényi Uszodatechnika elérhetőségei

  Kérdezzen nyugodtan szakértő kollégáinktól!

  Hívható Hétfőtől - Vasárnapig: 9-18 óráig

  vagy nyitvatartási időben a következő szám is:

  Jöjjön el, és próbálja ki infraszaunáinkat!

  Cím:

  1037 Budapest, Testvérhegyi út 69.
  Ingyenes parkolási lehetőség!
  Útvonaltervezés

  Bemutatóterem TÉLI nyitva tartása: okt. 15 - febr. 29 között

  Hétfő: Telefonos egyeztetés után

  Keddtől - Péntekig: 9:00 – 17:00

  Szombaton: 9:00 – 12:00

  Vasárnap: Zárva

  Üzenet írása: