term ID:
parent cat ID:28
post ID:2387
category_28
Tartalomjegyzék erről az oldalról: A sarok infraszaunák bemutatása Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

A sarok infraszaunák bemutatása

Publikálva:

A sarok infraszaunák a kevés helyigényük miatt akár a kisebb lakásokban is felállíthatók, az L alakban elhelyezett padok pedig lehetőséget biztosítanak arra, hogy a személyek egymással szemben foglalhassanak helyet. A tervezéskor csupán a kiszemelt helyiség állandó hőmérsékletére kell figyelni, ami ideálisan 17° C feletti értékeket jelent.

További érdekes írások


Panorama S2 full spektrum kétszemélyes infraszauna

A termék lapra szerelt változatban egyszerűen bevihető a hagyományos ajtókon, mindkét oldalfalon 130 cm-et foglal el, a magassága pedig 190 cm. A tökéletes helykihasználás miatt kedvelt infraszauna típusnak számít, ráadásul a hosszanti padnak köszönhetően egy személy akár keresztben is tud üldögélni. A kabin széles és hőálló ajtóval lett felszerelve, ami jól bírja a hőmérsékleti ingadozásokat, a tején a szellőzést biztosító nyílás kapott helyet.

Az anyagát tekintve a Panorama S2 full spektrum infraszauna jelenleg Hemlock fenyő kivitelben érhető el. Ez egy világosabb fenyőfajta, aminek rendkívül kellemes az illata. A kabinban 8 db, különféle helyen felszerelt full spektrum sugárzó található. A csősugárzó különlegessége, hogy három tartományban bocsát ki infrasugarakat, ezek mindegyike eltérő bőrrétegekben fejti ki a hatását.

A használatba helyezéshez csak egy 220V-os konnektorra van szükség, és talán meglepő lehet, de a kabin nem fogyaszt többet, mint egy háztartási porszívó. A hangulatról a külön kapcsolható belső és külső megvilágítás gondoskodik.

Elegant S2 kétszemélyes infraszauna

A sarok infraszaunák között ez a legkisebb, az oldalfalakon csupán 120 cm helyet igényel, a magassága viszont követi a többi szauna méretét, ami 190 cm-t jelent. A kabinban 9 darab hősugárzó lett elhelyezve, amelyek a vevő igényei szerint lehetnek nAno Carbon vagy nAno Carbon Turmalin változatok. Ezeknek a sugárzóknak az a legfőbb előnye, hogy nem kell a felmelegedésükre várni, a szauna azonnal használható. Emellett a kellemetlen, égető érzéstől sem kell tartani, a sugárzóknak akár neki is lehet dőlni.

Napjainkban ezek a nAno típusok már három tartományban is képesek sugarakat kibocsátani, ezért a hatásuk valóban kiváló. A turmalinos kivitelek abban térnek el a hagyományos nAno Carbon termékektől, hogy a rácsok között lúgosító hatású turmalin kövek vannak. Az Elegant S2 kabin kérhető Hemlock fenyőből vagy vöröses árnyalatú Vörös Cédrusból.

Comfort S2 kétszemélyes infraszauna

Ez a szauna 130 cm széles helyet foglal el mindkét oldalon. A kabin nAno Carbon, nAno Carbon Turmalin, valamint 3 az 1-ben sugárzóval választható, ezeket természetesen kombinálni is lehet. A 2 az 1-ben sugárzó a nAno Carbon és a full spektrum sugárzók előnyeit ötvözi. A Comfort S2 kabinban összesen 9 darab sugárzó található.

A Comfort S2 fogyasztása a többi szaunához hasonlóan alacsony, mindössze 2370W és a normál 220V-os dugaljhoz csatlakoztatható. Az ajtó hőálló és a tető egy szellőztetőt is kapott. Ez a kétszemélyes típus is Hemlock fenyőből és Vörös Cédrusból készülhet.

Elegant S4 infraszauna

A sarokszaunák között ez a modell a legnagyobb, 2-4 személynek ajánlott és 4 különböző sugárzókombinációval (nAno Carbon, nAno Carbon Turmalin, 2 az 1-ben, 3 az 1-ben) vásárolható meg. A szélessége 150 cm, a magassága pedig 190 cm, a kiálló tetővel viszont 165 cm-es oldalfalat is elfoglalhat.

Az Elegant S4 ideális választási lehetőség a családok számára, a 10 darab sugárzó eltérő területeken található, hogy minden oldalról kifejthessék a hatásukat. Külső, belső megvilágítással, valamint széles hőálló ajtóval rendelkezik, ami kényelmes kilátást biztosít. A kabin készülhet Hemlock fenyőből, vagy a valamivel elegánsabb Vörös cédrusból is.

Visszaugrás a navigációhoz

Kérdezze kollégáinkat

Infraszaunával kapcsolatban:

+36-30-263-46-42

Jakuzzival kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Medencével és a hozzá tartozó termékekkel kapcsolatban:

+36-20-258-64-20 +36-30-9-247-003

Bemutatóterem nyitvatartása

Tisztelt Érdeklődő!

Ha hosszabb tárgyalási időt igénylő medenceépítéssel vagy jakuzzival kapcsolatban látogatna meg minket, az Ön kényelme miatt kérjük, hogy egyeztessen velünk időpontot előtte.

Így elkerülheti az esetleges várakozást.

Köszönjük!

Téli nyitvatartás: Okt. 12 – Márc. 1

Kedd. – Pént.: 09 – 17 óráig

Szom.: 09 – 12 óráig

Hétf. és Vas.: Zárva

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése

Tegye fel kérdéseit vagy kérjen egy visszahívást!

    • Kérnék egy visszahívást