term ID:
parent cat ID:28
post ID:2387
category_28
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Infraszauna a cellulitisz és a narancsbőr ellen – Hogyan? Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Infraszauna a cellulitisz és a narancsbőr ellen – Hogyan?

Infraszauna a cellulitisz és a narancsbőr ellen – Hogyan?

A cellulitisz minden nő rémálma, de ritka esetben férfiaknál is előfordul. Főként a has, fenék, comb, mellek tájékán kialakult zsírréteg nemcsak a túlsúlyos személyeket fenyegetik, vékony testalkatú nőknél is gyakorta előfordul.

A narancsbőr a bőrünk mélyebb rétegeiben található zsírréteg, kialakulásának oka pedig az, hogy a méreganyagok nem távoznak a szervezetünkből. Szerencsére van egy nagyszerű lehetőség arra, hogy a méreganyagok távozzanak, és bőrünk újra visszanyerje rugalmasságát, ez pedig az infraszauna.

Cellulitisz kezelése

A kialakult narancsbőrt nem könnyű ledolgozni. Ehhez szükség van rendszeres sportra, megfelelő táplálkozásra, különböző krémekre és infraszaunás kezelésre. Bár önmagában hatásos az infraszauna, a nem megfelelő táplálkozás vagy a mozgásszegény életmód jelentősen csökkenti a hatékonyságát. Ez a négyes együtt garantáltan el fogja tüntetni a makacs narancsbőrt is.

Milyen pozitív hatása van az infraszaunás kezelésnek?

  • Izzaszt: az izzadás és a magas hőfok elősegíti, hogy bőrünk lágy és selymes legyen
  • Növeli a bőr ellenálló és védekezőképességét: bőrünk jobban fog tudni ellenállni például a szélsőséges időjárásnak, de a sérülések vagy hegek is hamarabb gyógyulnak a segítségével.
  • Mélyebbre hatolnak a sugarai, mint a napfénynek: akár háromszor olyan mélyre tudnak hatolni az infrasugarak, mint a Nap sugarai, ezáltal a méreganyagok távozni tudnak a szervezetünkből.
  • Bőresztétikai gondokra is kiváló: az infraszaunás kezelések hatására enyhülnek és látványos javulásnak indulnak a bőresztétikai problémák.
  • Mindenki számára hatásos: nincsenek kivételek, az infraszauna bőrre gyakorolt jótékony hatása független nemtől, kortól, de még a bőrtípustól is.

Ha igazán hatékonyan szeretnénk fellépni a narancsbőr ellen, akkor ne felejtsünk el edzeni mellette. Akinek nincs narancsbőre, az szerencsés, de nekik is ajánlott időről időre felkeresni egy infraszaunát, hogy megelőzzék a bajt.

Vissza az összes kisokos cikkhez

Visszaugrás a navigációhoz

Kérdezze kollégáinkat

Infraszaunával és jakuzzival kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Medencével és a hozzá tartozó termékekkel kapcsolatban:

+36-20-258-64-20 +36-30-9-247-003

Bemutatóterem nyitvatartása

Kedves Érdeklődő!

A bemutatótermünk nyitva, kollégáink folyamatosan dolgoznak, de a kialakult vírushelyzet miatt kérjük Önöket, hogy telefonáljanak nekünk mielőtt eljönnének hozzánk. Így meg tudjuk előzni azt, hogy  többen legyenek a nálunk egyszerre.

A kormány döntése miatt nyitvatartásunk is rövidült. Hétköznap jelenleg 15 óráig vagyunk nyitva. Lásd lejjebb.

Köszönjük!

Hétfőtől – péntekig: 09 – 15 óráig

Szombaton: 09 – 12 óráig

Vasárnap: Zárva

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése

Tegye fel kérdéseit vagy kérjen egy visszahívást!

  • Kérek egy visszahívást