term ID:
parent cat ID:28
post ID:2387
category_28
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Infraszauna a cellulitisz és a narancsbőr ellen – Hogyan? Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Infraszauna a cellulitisz és a narancsbőr ellen – Hogyan?

A cellulitisz minden nő rémálma, de ritka esetben férfiaknál is előfordul. Főként a has, fenék, comb, mellek tájékán kialakult zsírréteg nemcsak a túlsúlyos személyeket fenyegetik, vékony testalkatú nőknél is gyakorta előfordul.

A narancsbőr a bőrünk mélyebb rétegeiben található zsírréteg, kialakulásának oka pedig az, hogy a méreganyagok nem távoznak a szervezetünkből. Szerencsére van egy nagyszerű lehetőség arra, hogy a méreganyagok távozzanak, és bőrünk újra visszanyerje rugalmasságát, ez pedig az infraszauna.

Cellulitisz kezelése

A kialakult narancsbőrt nem könnyű ledolgozni. Ehhez szükség van rendszeres sportra, megfelelő táplálkozásra, különböző krémekre és infraszaunás kezelésre. Bár önmagában hatásos az infraszauna, a nem megfelelő táplálkozás vagy a mozgásszegény életmód jelentősen csökkenti a hatékonyságát. Ez a négyes együtt garantáltan el fogja tüntetni a makacs narancsbőrt is.

Milyen pozitív hatása van az infraszaunás kezelésnek?

 • Izzaszt: az izzadás és a magas hőfok elősegíti, hogy bőrünk lágy és selymes legyen
 • Növeli a bőr ellenálló és védekezőképességét: bőrünk jobban fog tudni ellenállni például a szélsőséges időjárásnak, de a sérülések vagy hegek is hamarabb gyógyulnak a segítségével.
 • Mélyebbre hatolnak a sugarai, mint a napfénynek: akár háromszor olyan mélyre tudnak hatolni az infrasugarak, mint a Nap sugarai, ezáltal a méreganyagok távozni tudnak a szervezetünkből.
 • Bőresztétikai gondokra is kiváló: az infraszaunás kezelések hatására enyhülnek és látványos javulásnak indulnak a bőresztétikai problémák.
 • Mindenki számára hatásos: nincsenek kivételek, az infraszauna bőrre gyakorolt jótékony hatása független nemtől, kortól, de még a bőrtípustól is.

Ha igazán hatékonyan szeretnénk fellépni a narancsbőr ellen, akkor ne felejtsünk el edzeni mellette. Akinek nincs narancsbőre, az szerencsés, de nekik is ajánlott időről időre felkeresni egy infraszaunát, hogy megelőzzék a bajt.

Vissza az összes kisokos cikkhez

Visszaugrás a navigációhoz

 • Dr. Bertényi Uszodatechnika elérhetőségei

  Kérdezzen nyugodtan szakértő kollégánktól, Bertényi Gergőtől!

  Hívható Hétfőtől - Vasárnapig: 9-18 óráig

  vagy nyitvatartási időben a következő szám is:

  Jöjjön el, és próbálja ki infraszaunáinkat!

  Cím:

  1037 Budapest, Testvérhegyi út 69.Ingyenes parkolási lehetőség!

  Bemutatóterem TÉLI nyitva tartása: okt. 15 - febr. 29 között

  Hétfő: Telefonos egyeztetés után

  Keddtől - Péntekig: 9:00 – 17:00

  Szombaton: 9:00 – 12:00

  Vasárnap: Zárva

  Üzenet írása: