term ID:29
parent cat ID:28
post ID:2387
category_28
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Gaug Gábor, Siófok Szűcs Boglárka, Pétfürdő Jenei Klára, Debrecen Kertész Nóra, Göd Ferenczy János, Pannonhalma Kovács Jázmin, Budapest Berkó Eszter, Kecel Tóth Bence, Komárom Pethő Marcell, Sóstó Kun-Fehér Brigitta, Páty Szalay Rebeka, Budapest Berkes Ottó, Győr Tápai Enikő és Dorka, Mór Tóth Ádám, Budapest Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Gaug Gábor, Siófok

“Informatikus mérnök, webprogramozóként egész nap a számítógép előtt ülök. Sok koncentrációt igyényel és eléggé fáj tőle a hátam. Gyakran szokott becsípődni a derekam emiatt, ami hosszú időre kiesést okoz a munkámban. Mióta megvásároltuk az infraszaunát, az izmaimat mintha kicserélték volna. Még egyszer sem volt bajom, mióta a napi rutinom részévé vált az infraszaunázás. Jót tesz a bőrnek, az idegeknek és az izmoknak is! Köszönöm!”

Gáborékinfraszaunája:
Exclusive Plussz 2, nAno Carbon infraszauna

Szűcs Boglárka, Pétfürdő

“Egy kozmetikai cég alkalmazottja vagyok. Sok előadást tartok és egész nap sietek. A bőrömet a cég termékeivel kell kisminkelnem, így a nap végén már csak egy kis pihenésre vágyok, amikor lemoshatom a sminket, fürdőt vehetek és beülhetek végre az infraszaunámba, kipihenhetem magam, miközben a bőröm újra fellélegzik. Sok sminket használó hölgyeknek még inkább ajánlom.”

Bogiékinfraszaunája:
Elegant 2, 2 az 1- ben infraszauna

Jenei Klára, Debrecen

“Csak meg szeretném köszönni az önöktől vásárolt kétszemélyes infraszaunánkat, amit a párommal első közös szerzeményként vásároltunk meg. Az ingyenes szállításért és a díjmentes, szakszerű beszerelésért pedig különösen hálásak vagyunk. A beszerelők nagyon precízek és szimpatikusak voltak.”

Kláriékinfraszaunája:
Exclusive Plussz 2, nAno Carbon infraszauna

Kertész Nóra, Göd

“Egyből beleszerettünk az Elegant S4 infraszaunába amikor megláttuk. Nem is tudtuk, hogy sarok infraszauna is létezik. Azonnal lecsaptunk rá. Köszönjük a sok hasznos információt, és azt a számtalan ajándékot is, ami a szaunához járt!”

Nóráékinfraszaunája:
Elegant S4, 2 az 1- ben sarok infraszauna

Ferenczy János, Pannonhalma

“Egy Panorama 3 full spektrum infraszauna boldog tulajdonosa vagyok. Hárman élünk egy családi házban feleségemmel és fiunkkal. A szaunát télen-nyáron használjuk mind a hárman. Sőt, mostanában azt vettem észre, hogy mióta a fiamnak barátnője van, sokszor bújnak be kettesben is szaunázni. Azt hiszem mindannyiunk nevében mondom, hogy nagyon szeretjük.”

Jánosékinfraszaunája:
Panorama 3 full spektrum infraszauna

Kovács Jázmin, Budapest

“Műkörmös egyéni vállalkozóként dolgozom otthon. Nemrégiben vettem saját használatra egy Exclusive Plussz 2 infraszaunát, és úgy döntöttem megosztom a hozzám járó ügyfeleimmel is. Eddig mindenki rendkívül pozitívan nyilatkozott róla és volt, hogy már megkérdezték, lehetne-e gyakrabban jönni hozzám műkörmöt csináltatni. Ez a kabin rendkívül ügyfél csalogató mellékszolgáltatásnak bizonyult. Köszönöm!”

Jázminékinfraszaunája:
Exclusive Plussz 2, nAno Carbon infraszauna

Berkó Eszter, Kecel

“40 év felett már mindent megpróbálunk mi nők megtenni bőrünk fiatalodásáért. Ezért is vásároltam végre otthonra is egy infraszaunát, hogy széppé varázsoljam a bőrömet. Hetente 3-4 alkalommal szoktam 30-40 percekre beülni és a hétköznapi stresszeket kipihenve felfrissülni és kezelni elfáradt bőrömet. A rendszeres használat miatt, fiatalabbnak érzem magam.”

Eszterékinfraszaunája:
Elegant 2, nAno Carbon Turmalin infraszauna

Tóth Bence, Komárom

“Hobbi focistaként sokszor értem már haza úgy, hogy hol az izmaim fájnak, hol fáradt vagyok, hol pedig jól esne egy kis pihenés. Van, hogy egyszerre gyötör mind. Az utóbbi időben a saját infraszaunám az új rejtekhelyem a világ elől, ahol feltöltődhetek, kipihenhetem magam és mintegy edzés levezetéseként felfrissülök és lazulok egyszerre benne. Ráadásul tapasztalatom szerint az izmaimra is pozitív hatással van!”

Bencéékinfraszaunája:
Elegant 2, 3 az 1-ben infraszauna

Pethő Marcell, Sóstó

“Fiatalkorom óta túlsúly problémáim vannak. Köztudott, hogy az infraszauna egyik hatása, hogy rendkívül jól fogyaszt. Régóta szerettem volna egy ilyen kabint beszerezni, hiszen úgy olvastam, hogy közel azonos kalória mennyiség égethető el vele, mintha ugyanannyi ideig futnánk. Őszintén bevallom, kissé lusta vagyok a sporthoz, így viszont már sikerült 7 kilót ledobnom magamról! Ajánlom másnak is :)”

Marciékinfraszaunája:
Minimal 2 infraszauna – (2 az 1-ben)

Kun-Fehér Brigitta, Páty

“Szülés utáni narancsbőröm miatt kezdtem el használni otthon az infraszaunát, amit önöktől vettünk. Meg is tette a hatását és úgy érzem a bőröm sokkal szebb és bársonyosabb lett. Férjem is imádja és ő is gyakran szokott bejönni velem, egy kis kellemes időtöltésre, de volt, hogy már rajta kaptam, hogy egyedül is besurrant kikapcsolódni nélkülem. Szeretjük!”

Brigiékinfraszaunája:
Elegant 1, Full Spektrum infraszauna

Szalay Rebeka, Budapest

“Tisztelt Cég! Anyukámék vásároltak önöktől nemrégiben egy infraszaunát, amit már nem csak ők, hanem én is rendszeresen használok. Csak szeretném elmondani, hogy nagyon hatékonyan kezelhetőek vele a pattanások! Erről kevesen írnak és úgy éreztem ezt el kell itt mondanom, hátha másokon is tud majd segíteni. Én nagyon hálás vagyok érte. Ui: még az edzés utáni nyújtásban is segít.”

Rebekáékinfraszaunája:
Elegant 2, 2 az 1- ben infraszauna

Berkes Ottó, Győr

“Feleségem javaslatára vásároltunk itthonra is egy kétszemélyes infraszaunát, amit szeretnék most én is megköszönni önöknek! Kissé szkeptikus voltam a vásárlást illetően és volt is pár kisebb vitám párommal, de mióta én is rendszeresen használom, úgy érzem az egyik legjobb dolog volt amit eddig vásároltunk.”

Ottóékinfraszaunája:
Panorama 2 full spektrum infraszauna

Tápai Enikő és Dorka, Mór

“Kislányommal kettesben élünk egy kis családi házban. A lányom orvosa szerint Dorka állapotán sokat segítene, ha viszonylag gyakran tudna egy infraszaunában időt eltölteni. Sokat betegeskedett korábban, de úgy érzem a használata valóban pozitív hatással van rá. Ráadásul én is élvezem és az ott eltöltött közös órák is aranyat érnek.”

Enikőékinfraszaunája:
Elegant 2, 2 az 1- ben infraszauna

Tóth Ádám, Budapest

“Tanárként a diákok néha stresszessé teszik a napomat. Nem panaszkodom, imádom a szakmámat, de néha rám is rám fér egy kis lazítás, kikapcsolódás, stresszoldás. Több ismerősömtől is hallottam, hogy nekik segített az infraszauna, így én is beszereztem egyet. A nap végén itt szoktam átszellemülni és úgy érzem, lassan visszakapom önmagamat! Jó döntés volt.”

Ádámékinfraszaunája:
Minimal 1 infraszauna – (2 az 1-ben)

Visszaugrás a navigációhoz

 • Dr. Bertényi Uszodatechnika elérhetőségei

  Kérdezzen nyugodtan szakértő kollégánktól, Bertényi Gergőtől!

  Hívható Hétfőtől - Vasárnapig: 9-18 óráig

  vagy nyitvatartási időben a következő szám is:

  Jöjjön el, és próbálja ki infraszaunáinkat!

  Cím:

  1037 Budapest, Testvérhegyi út 69.Ingyenes parkolási lehetőség!

  Bemutatóterem TÉLI nyitva tartása: okt. 15 - febr. 29 között

  Hétfő: Telefonos egyeztetés után

  Keddtől - Péntekig: 9:00 – 17:00

  Szombaton: 9:00 – 12:00

  Vasárnap: Zárva

  Üzenet írása: