term ID:
parent cat ID:28
post ID:2387
category_28category_
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Infraszauna kontra finn szauna Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Infraszauna kontra finn szauna

Az infra- és a finn szauna is az egészség és a fiatalság megőrzését szolgálja, mégis alapvető különbségek vannak köztük. Most vegyük sorba ezeket az eltéréseket.

 • Az infraszauna szívbarát megoldás, hiszen csak 40-60°C-os a levegő a finn szaunával szemben, ahol minimum 70°C, maximum 100°C a működési hőmérséklet
 • A finn szauna kizárólag a meleg levegő hatásával éri el jótékony hatását, míg az infraszauna az infrasugarak segítségével a bőr mélyebb rétegeibe hatol, hőenergiává alakul és minden szervhez eljut.
 • A finn szauna eredményessége korlátozottabb, mert csupán néhány milliméter mélyen hatol a bőr alá, míg az infraszauna 1-4 centméter mélyen fejti ki hatását. (Sugárzófüggő. Pl.: nAno Carbon)
 • Az infraszauna energiája 80%-a a testet és 20%-a a levegőt fűti, míg a finn szaunánál pont fordított az arány, csupán az energia 20%-át tudja hasznosítja a test.
 • Bekapcsolás után nincs várakozási idő, az infraszauna rögtön használható, míg a hagyományos szaunánál 30-60 percet is kell várni használatig.
 • Mindkét szaunában az izzadás révén méregtelenít a szervezetünk, de az infraszaunában ugyanannyi idő alatt háromszor annyit izzad a test, mint egy hagyományos szaunában, így méregtelenítő hatása is 20-60 szorosa.
 • Az infraszaunával 2,5-szer rövidebb idő alatt lehet ugyanannyi kalóriát elégetni, mint a finn szaunában.
 • A szépségápolásban is látványosabb eredményeket lehet elérni az infraszaunával. Csupán néhány használat elég, hogy feszesebb, fiatalabb és szebb bőrt eredményezzen.
 • A hagyományos szaunával szemben az infraszauna sokkal hatékonyabb immunerősítő, használatával könnyebben ellenáll a szervezet a betegségeknek
 • Az infraszauna kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos társa.
Vissza az összes kisokos cikkhez

Visszaugrás a navigációhoz

Kérdezze kollégáinkat

Infraszaunával, Jakuzzival, Medence építéssel kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Nyári, Téli, Biztonsági medencetakarókkal, Medence bélésfóliákkal kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Polikarbonát medencefedéssel kapcsolatban:

+36-30-9-247-003

 

Bemutatóterem nyitvatartása

Tisztelt Érdeklődő!

Ha hosszabb tárgyalási időt igénylő medenceépítéssel vagy jakuzzival kapcsolatban látogatna meg minket, az Ön kényelme miatt kérjük, hogy egyeztessen velünk időpontot előtte.

Így elkerülheti az esetleges várakozást.

Köszönjük!

Hétf. – Pént.: 09 – 17 óráig (Időpont egyeztetés)

Szomb.: 09 – 12 óráig (Időpont egyeztetés)

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése

Tegye fel kérdéseit vagy kérjen egy visszahívást!

  • Kérnék egy visszahívást