term ID:
parent cat ID:28
post ID:2387
category_28category_
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Egyedi vagy lapra szerelt infraszauna? Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Egyedi vagy lapra szerelt infraszauna?

Az infraszauna az egyik legkedveltebb rekreációs és egészségmegőrző eszközzé lépett elő, ami elsődlegesen annak köszönhető, hogy nem csak egy rendkívül kellemes tevékenységet űzhetünk a segítségével, hanem ezen túlmenően egészségünk megőrzéséért is rendkívül sokat tehetünk. A szauna gyógyító hatásait ugyanis már tudományos kutatások is igazolják, miközben bizonyítottan fájdalomcsillapító, fiatalító, méregtelenítő, stressz oldó és immunerősítő hatásai is vannak.

Mindezen túlmenően az infraszauna nem egy olyan luxus, amit csak és kizárólag speciális rekreációs központokban érhetünk el, hiszen ma már különféle méretű és típusú változatok is elérhetők, az egyedi építésű szaunák mellett pedig kaphatóak úgynevezett lapra szerelt típusok is, amelyek sok tekintetben felveszik a versenyt a költségesebb, helyigényesebb és körülményesebb egyedi építésű infrakabinokkal.

A lapra szerelt infraszauna fontosabb előnyei

Az, hogy egyedi építésű, vagy lapra szerelt infraszaunát választunk magunknak, a legtöbb esetben nem saját ízlésünkön múlik, sokkal inkább az ésszerűség tekinthető döntő tényezőnek, hiszen bármilyen szempontot is veszünk figyelembe, az esetek jelentős részében a lapra szerelt változatok kedvezőbb árú megoldást jelentenek. A lapra szerelt infraszaunák ugyanis sorozatgyártással készülnek, aminek során egyszerre többet gyártanak, egy ütemben történik szállításuk is, tehát minden költségük jelentős mértékben lecsökken egy egyedi építésű kabinhoz képest. Ha számszerűsíteni szeretnénk, egy lapra szerelt infraszauna akár feleannyiba is kerülhet, mint egy egyedileg tervezett és kivitelezett változat.

 

Az ár tehát kiemelkedően fontos tényező, ugyanakkor nem árt tisztában lenni azzal sem, hogy a kedvezőbb árért az esetek jelentős többségében – megfelelő gyártó kiválasztásával ! –, egyáltalán nem rosszabb minőségű termékeket kapunk, sőt éppen ellenkezőleg. A lapra szerelt infraszaunák ugyanis alacsonyabb árszintjük ellenére teljesen azonos minőségű kivitelezést kapnak, mint az jóval magasabb árkategóriát képviselő egyedi építésű szaunák. Nincs túl nagy különbség a két alternatíva esetében a felhasznált anyagok, illetve a sugárzók szempontjából sem, ennek megfelelően ugyanolyan hatást érhetünk el egy kedvezőbb árú változattal is.

Mikor érdemes egyedi építésű infraszaunában gondolkozni?

A fentiek alapján tehát kijelenthető, hogy az esetek jelentős részében érdemes megfontolni inkább a lapra szerelt infraszaunát, és abban az esetben egyedi tervezésű terméket gyártatni, ha például speciális méretezésre vagy formára lenne szükségünk, esetleg szeretnénk valami extrát magunknak. Tény ugyanis, hogy kizárólag az egyedi tervezéssel lehet például különböző fa vagy más anyagok kombinációját elérni az építés során, de ilyenkor vegyük figyelembe azt, hogy minden egyes extra kérésünk plusz költségeket is jelent majd, illetve azt, hogy ezek az extra igények mennyire szükségesek. Az esetek többségében ugyanis az infraszaunázás élményét nem növelik annyival, mint amennyivel többe kerülnek.

Vissza az összes kisokos cikkhez

Visszaugrás a navigációhoz

Kérdezze kollégáinkat

Infraszaunával, Jakuzzival, Medence építéssel kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Nyári, Téli, Biztonsági medencetakarókkal, Medence bélésfóliákkal kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Polikarbonát medencefedéssel kapcsolatban:

+36-30-9-247-003

 

Bemutatóterem nyitvatartása

Tisztelt Érdeklődő!

Ha hosszabb tárgyalási időt igénylő medenceépítéssel vagy jakuzzival kapcsolatban látogatna meg minket, az Ön kényelme miatt kérjük, hogy egyeztessen velünk időpontot előtte.

Így elkerülheti az esetleges várakozást.

Köszönjük!

Hétf. – Pént.: 09 – 17 óráig (Időpont egyeztetés)

Szomb.: 09 – 12 óráig (Időpont egyeztetés)

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése

Tegye fel kérdéseit vagy kérjen egy visszahívást!

    • Kérnék egy visszahívást