term ID:
parent cat ID:28
post ID:2387
category_28category_
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Infraszauna a cellulitisz és a narancsbőr ellen – Hogyan? Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Infraszauna a cellulitisz és a narancsbőr ellen – Hogyan?

A cellulitisz minden nő rémálma, de ritka esetben férfiaknál is előfordul. Főként a has, fenék, comb, mellek tájékán kialakult zsírréteg nemcsak a túlsúlyos személyeket fenyegetik, vékony testalkatú nőknél is gyakorta előfordul.

A narancsbőr a bőrünk mélyebb rétegeiben található zsírréteg, kialakulásának oka pedig az, hogy a méreganyagok nem távoznak a szervezetünkből. Szerencsére van egy nagyszerű lehetőség arra, hogy a méreganyagok távozzanak, és bőrünk újra visszanyerje rugalmasságát, ez pedig az infraszauna.

Cellulitisz kezelése

A kialakult narancsbőrt nem könnyű ledolgozni. Ehhez szükség van rendszeres sportra, megfelelő táplálkozásra, különböző krémekre és infraszaunás kezelésre. Bár önmagában hatásos az infraszauna, a nem megfelelő táplálkozás vagy a mozgásszegény életmód jelentősen csökkenti a hatékonyságát. Ez a négyes együtt garantáltan el fogja tüntetni a makacs narancsbőrt is.

Milyen pozitív hatása van az infraszaunás kezelésnek?

  • Izzaszt: az izzadás és a magas hőfok elősegíti, hogy bőrünk lágy és selymes legyen
  • Növeli a bőr ellenálló és védekezőképességét: bőrünk jobban fog tudni ellenállni például a szélsőséges időjárásnak, de a sérülések vagy hegek is hamarabb gyógyulnak a segítségével.
  • Mélyebbre hatolnak a sugarai, mint a napfénynek: akár háromszor olyan mélyre tudnak hatolni az infrasugarak, mint a Nap sugarai, ezáltal a méreganyagok távozni tudnak a szervezetünkből.
  • Bőresztétikai gondokra is kiváló: az infraszaunás kezelések hatására enyhülnek és látványos javulásnak indulnak a bőresztétikai problémák.
  • Mindenki számára hatásos: nincsenek kivételek, az infraszauna bőrre gyakorolt jótékony hatása független nemtől, kortól, de még a bőrtípustól is.

Ha igazán hatékonyan szeretnénk fellépni a narancsbőr ellen, akkor ne felejtsünk el edzeni mellette. Akinek nincs narancsbőre, az szerencsés, de nekik is ajánlott időről időre felkeresni egy infraszaunát, hogy megelőzzék a bajt.

Vissza az összes kisokos cikkhez

Visszaugrás a navigációhoz

Kérdezze kollégáinkat

Infraszaunával, Jakuzzival, Medence építéssel kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Nyári, Téli, Biztonsági medencetakarókkal, Medence bélésfóliákkal kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Polikarbonát medencefedéssel kapcsolatban:

+36-30-9-247-003

 

Bemutatóterem nyitvatartása

Tisztelt Érdeklődő!

Ha hosszabb tárgyalási időt igénylő medenceépítéssel vagy jakuzzival kapcsolatban látogatna meg minket, az Ön kényelme miatt kérjük, hogy egyeztessen velünk időpontot előtte.

Így elkerülheti az esetleges várakozást.

Köszönjük!

Hétf. – Pént.: 09 – 17 óráig (Időpont egyeztetés)

Szomb.: 09 – 12 óráig (Időpont egyeztetés)

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése

Tegye fel kérdéseit vagy kérjen egy visszahívást!

    • Kérnék egy visszahívást