term ID:
parent cat ID:28
post ID:2387
category_28category_
Tartalomjegyzék erről az oldalról: A sarok infraszaunák bemutatása Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

A sarok infraszaunák bemutatása

Publikálva:

A sarok infraszaunák a kevés helyigényük miatt akár a kisebb lakásokban is felállíthatók, az L alakban elhelyezett padok pedig lehetőséget biztosítanak arra, hogy a személyek egymással szemben foglalhassanak helyet. A tervezéskor csupán a kiszemelt helyiség állandó hőmérsékletére kell figyelni, ami ideálisan 17° C feletti értékeket jelent.

További érdekes írások


Panorama S2 full spektrum kétszemélyes infraszauna

A termék lapra szerelt változatban egyszerűen bevihető a hagyományos ajtókon, mindkét oldalfalon 130 cm-et foglal el, a magassága pedig 190 cm. A tökéletes helykihasználás miatt kedvelt infraszauna típusnak számít, ráadásul a hosszanti padnak köszönhetően egy személy akár keresztben is tud üldögélni. A kabin széles és hőálló ajtóval lett felszerelve, ami jól bírja a hőmérsékleti ingadozásokat, a tején a szellőzést biztosító nyílás kapott helyet.

Az anyagát tekintve a Panorama S2 full spektrum infraszauna jelenleg Hemlock fenyő kivitelben érhető el. Ez egy világosabb fenyőfajta, aminek rendkívül kellemes az illata. A kabinban 8 db, különféle helyen felszerelt full spektrum sugárzó található.

A használatba helyezéshez csak egy 220V-os konnektorra van szükség, és talán meglepő lehet, de a kabin nem fogyaszt többet, mint egy háztartási porszívó. A hangulatról a külön kapcsolható belső és külső megvilágítás gondoskodik.

Elegant S2 kétszemélyes infraszauna

A sarok infraszaunák között ez a legkisebb, az oldalfalakon csupán 120 cm, ami 125 cm helyet igényel, a magassága viszont követi a többi szauna méretét, ami 190 cm-t jelent. A kabinban 9 darab infrasugárzó lett elhelyezve, amelyek a vevő igényei szerint lehetnek 2 az 1-ben vagy 3 az 1-ben  változatok. Ezeknek a kombinált kabinoknak a legfőbb előnye, hogy 2 féle infrasugárzót tartalmaznak, így mindkettőnek az előnye egyesül egy kabinban.

A turmalinos kivitelek (3 az 1-ben) abban térnek el a 2 az 1-ben termékektől, hogy a rácsok között lúgosítást segítő turmalin kövek vannak. Az Elegant S2 kabin Hemlock fenyőből kérhető.

Comfort S2 kétszemélyes infraszauna

Ez a szauna 130 cm széles, ami 135 cm helyet foglal el mindkét oldalon. Gyakorlatilag ugyan az a kabin mint a fenti Elegant S2, csak a 2 hátfala 10 -10 cm rel nagyobb. A kabin 2 az 1-ben, valamint 3 az 1-ben sugárzóval választható. A 2 az 1-ben sugárzó a nAno Carbon és a full spektrum sugárzók előnyeit ötvözi, a 3 az 1-ben pedig ezen felül lugosítást segítő Turmalin köveket is tartalmaz.  A Comfort S2 kabinban összesen 9 darab sugárzó található.

Panorama S2 full spektrum

A Comfort S2 fogyasztása a többi szaunához hasonlóan alacsony, mindössze 2370W és a normál 220V-os dugaljhoz csatlakoztatható. Az ajtó hőálló és a tető egy szellőztetőt is kapott. Ez a kétszemélyes típus is Hemlock fenyőből készülhet.

Elegant S4 infraszauna

A sarokszaunák között ez a modell a legnagyobb, 2-4 személynek ajánlott és 3 különböző sugárzókombinációval ( 2 az 1-ben, 3 az 1-ben és Full Spektrum) vásárolható meg. A szélessége 150 cm, a magassága pedig 190 cm, a kiálló tetővel viszont 165 cm-es oldalfalat is elfoglalhat.

Az Elegant S4 ideális választási lehetőség a családok számára. A sugárzók teljesen körbeveszik a bent ülőket, a maximális hatás elérése miatt. Külső, belső megvilágítással, valamint széles hőálló ajtóval rendelkezik, ami kényelmes kilátást biztosít. A kabin készülhet Hemlock fenyőből, vagy a valamivel elegánsabb Vörös cédrusból is.

Az összes jelenleg elérhető sarokkabin ITT MEGTEKINTHETŐ.

Visszaugrás a navigációhoz

Kérdezze kollégáinkat

Infraszaunával, Jakuzzival, Medence építéssel kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Nyári, Téli, Biztonsági medencetakarókkal, Medence bélésfóliákkal kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Polikarbonát medencefedéssel kapcsolatban:

+36-30-9-247-003

 

Bemutatóterem nyitvatartása

Tisztelt Érdeklődő!

Ha hosszabb tárgyalási időt igénylő medenceépítéssel vagy jakuzzival kapcsolatban látogatna meg minket, az Ön kényelme miatt kérjük, hogy egyeztessen velünk időpontot előtte.

Így elkerülheti az esetleges várakozást.

Köszönjük!

Hétf. – Pént.: 09 – 17 óráig (Időpont egyeztetés)

Szomb.: 09 – 12 óráig (Időpont egyeztetés)

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése

Tegye fel kérdéseit vagy kérjen egy visszahívást!

    • Kérnék egy visszahívást