term ID:
parent cat ID:28
post ID:2387
category_28category_
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Az infraszauna és a sport Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Az infraszauna és a sport

Az infraszaunázás az egyik legegészségesebb dolog, amit csak megtehet az ember az egészségének megőrzése érdekében. Sokkal gyorsabban képes a felmelegedésre, mint a hagyományos finn szaunák, ráadásul a bőr legmélyebb rétegeiben is képes kifejteni jótékony hatását. Nemcsak a sportembereknek, hanem a sokat ülőknek is kifejezetten ajánlott a használata.

Sokat ül?

Rengetegen végeznek ülőmunkát, vannak, akik nyolc órán keresztül szinte meg sem moccannak. A munka után pedig nem sok kedvük van még edzeni, vagy késő van, mire hazaérnek, és egyszerűen már idejük sincs. Sajnos akik sokat ülnek, nekik bizonyos izmaik elgyengülhetnek, letapadhatnak. Rengeteg ülőmunkát végző ember panaszkodik egy idő után hát- és egyéb ízületi fájdalmakra. A rendszeres sport gyógyír lehet az igénybe vett testnek, de a már kialakult problémáknál is segítség lehet, ha beülünk az infraszaunába.

Infraszaunázás a sportembereknek

Az infraszauna szuper megoldás azoknak, akik rendszeresen sportolnak, és szeretnének minél hamarabb karcsúak lenni, és a sportolással nem, vagy nehezen kijavítható bőrhibákat is megoldani, mint például a narancsbőrt. Az infraszaunázással súlyt lehet veszíteni. Természetesen ez még kevés ahhoz, hogy végleges és tartós legyen a fogyás, de sportolással és/vagy diétázással kiegészítve remek kombinációt alkothat, és meggyorsíthatja a súlyvesztést.

 

Az amatőr és profi sportolók életébe is érdemes bevezetni az infraszauna használatát. Miért? Az infraszauna méregtelenít, az ízületi folyadékokból több termelődik, így a sportoló jobb teljesítményre lehet képes. Segíti ellazítani az izmokat, ráadásul sérüléseknél jelentősen meg lehet gyorsítani a felépülés folyamatát, amennyiben a sportoló rendszeresen jár infraszaunázni. Ennek a fantasztikus szerkezetnek a segítségével az ízületek sokkal jobban fognak funkcionálni, mint korábban, legyen szó térdről, vállról vagy éppen a könyökről.

Izomfájdalmak nélkül!

A sportolók legnagyobb rémálmai a különböző sérülések, húzódások, törések. Az infraszauna kiváló megoldás lehet az izomgörcsök, idegi problémák vagy egyéb sportolás okozta sérülések kezelésére. Mielőtt még sportsérülés után azonnal az infraszaunához rohannánk, azért kérdezzük meg a sportorvost!

Vissza az összes kisokos cikkhez

Visszaugrás a navigációhoz

Kérdezze kollégáinkat

Infraszaunával, Jakuzzival, Medence építéssel kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Nyári, Téli, Biztonsági medencetakarókkal, Medence bélésfóliákkal kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Polikarbonát medencefedéssel kapcsolatban:

+36-30-9-247-003

 

Bemutatóterem nyitvatartása

Tisztelt Érdeklődő!

Ha hosszabb tárgyalási időt igénylő medenceépítéssel vagy jakuzzival kapcsolatban látogatna meg minket, az Ön kényelme miatt kérjük, hogy egyeztessen velünk időpontot előtte.

Így elkerülheti az esetleges várakozást.

Köszönjük!

Hétf. – Pént.: 09 – 17 óráig (Időpont egyeztetés)

Szomb.: 09 – 12 óráig (Időpont egyeztetés)

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése

Tegye fel kérdéseit vagy kérjen egy visszahívást!

    • Kérnék egy visszahívást