term ID:
parent cat ID:28
post ID:2387
category_28category_
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Az infraszauna és a stressz Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Az infraszauna és a stressz

Sajnos manapság nagyon stresszes életet élünk. Az életünk felgyorsult, a követelmények megnőttek, az embereknek pedig egyre többet kell vállalniuk a boldogulásuk érdekében. Ma a legtöbb ember stresszesen éli a mindennapjait, egy merő görcsben van a gyomra, és képtelen az ellazulásra.

Stressz: a legtöbb szervi baj oka

Egyszerűen elkerülhetetlenek a negatív hatások és az idegeskedés. A mindennapi apró gondok, a súlyos problémák, a munkahelyi konfliktusok egyre inkább ránehezednek az emberre, végül pedig nagyon gyakran szervi problémákká, fájdalmakká alakulnak át. Nem egyszerű túllendülni a gondokon, könnyedén venni mindent. Ha az ember orvoshoz fordul, akkor a legtöbb esetben gyógyszerrel tömik meg, ahelyett, hogy valódi tanácsokkal szolgálnának, esetleg szakemberhez küldenék.

Lazítsunk!

Relaxálni jó dolog, de nagyon nehéz is, főleg, ha nincs egy nyugodt percünk. Akár kimehetünk a mosdóba is néhány percre, hogy összeszedjük a gondolatainkat és pihenjünk néhány percecskét. Persze ez nem elég, de kezdetnek nem rossz. A jógázás is jó lehet, de igazából akkor van értelme, ha a testünket és a tudatunkat is képesek vagyunk megfelelően ellazítani.

Miért jó az infraszauna?

Akár egy edzés után, akár csak úgy, mindig pihentető és frissítő tud lenni, ha beülünk egy infraszaunába. Ezt megtehetjük egyedül is, akkor tényleg magunkba tudunk fordulni, és a forróságban relaxálni, pihenni. Ne vigyünk be magunkkal a szaunába zenelejátszót vagy okostelefont! Egyrészt baj érheti a készüléket, másrészt pedig próbáljunk meg elektronikai eszközök nélkül is létezni egy kicsit. Elvégre nehéz úgy pihenni, ha bármikor megcsörrenhet a telefon, vagy jöhet egy e-mail. A szaunázásnak pont az a lényege, hogy megőrizzük testi és lelki egészségünket, elűzzük a stresszt, és fel tudjunk töltődni.

A szervi problémák kihatnak a lelkünkre, de ez igaz fordítva is: ha valami nincs rendben belül, akkor sokkal könnyebben kialakulhatnak a testi problémák. Az infraszaunázás kívül és belül megtisztít bennünket, ami után újult erővel vághatunk neki a napoknak.

Vissza az összes kisokos cikkhez

Visszaugrás a navigációhoz

Kérdezze kollégáinkat

Infraszaunával, Jakuzzival, Medence építéssel kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Nyári, Téli, Biztonsági medencetakarókkal, Medence bélésfóliákkal kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Polikarbonát medencefedéssel kapcsolatban:

+36-30-9-247-003

 

Bemutatóterem nyitvatartása

Tisztelt Érdeklődő!

Ha hosszabb tárgyalási időt igénylő medenceépítéssel vagy jakuzzival kapcsolatban látogatna meg minket, az Ön kényelme miatt kérjük, hogy egyeztessen velünk időpontot előtte.

Így elkerülheti az esetleges várakozást.

Köszönjük!

Hétf. – Pént.: 09 – 17 óráig (Időpont egyeztetés)

Szomb.: 09 – 12 óráig (Időpont egyeztetés)

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése

Tegye fel kérdéseit vagy kérjen egy visszahívást!

    • Kérnék egy visszahívást