term ID:
parent cat ID:28
post ID:2387
category_28category_
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Hogyan erősítheti az infraszauna az Ön immunrendszerét a koronavírus járvány alatt? Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Hogyan erősítheti az infraszauna az Ön immunrendszerét a koronavírus járvány alatt?

Publikálva:

Az elmúlt hónapokban szinte minden híradásban kiemelt szerepet kapott a koronavírus terjedése. A betegséget első körben a kínai Vuhan városában azonosították még 2019 végén, a hozzá kapcsolódó betegség elnevezése, a COVID19 is a megjelenés évére utal.

A járvány feltételezhetőleg egy helyi piacról indult ki, bár a visszakövetés közben ezt nem sikerült bizonyítani, sőt sokan cáfolták. A szakemberek abban egyetértenek, hogy a vírus valamilyen állatról terjedt át az emberre. A korai időkben a denevért emelték ki, manapság viszont egyre többen a tobzoskát teszik felelőssé.

További érdekes írások


Mi is pontosan a koronavírus?

A humán koronavírusok régóta ismertek, a legtöbb enyhébb és gyorsan gyógyuló légúti fertőzést okoz. Az viszonylag ritka, hogy egy, az állatok megbetegedésért felelős koronavírus az emberi szervezetre is hatással legyen, a SARS-COV-2 esetében azonban ez történt.

A koronavírus elsősorban olyan emberek között terjed, akik közvetlen kapcsolatba kerültek egymással. A kimutatások alapján akár a tárgyak is lehetnek vírushordozók, de erről rengeteg, különféle és olykor igencsak ellentmondásos adat kering az interneten.

Mivel jelenleg még nem áll rendelkezésre kész védőoltás a COVID 19 ellen, a legfontosabb védekezési eszköz a megelőzés. Bár az orvosok azt javasolják, hogy aki teheti, maradjon otthon, a rohanó és globalizált világban erre nem mindig van lehetőség. Ugyanakkor a gyakori kézmosás és az alapvető higiéniás szabályok betartása mellett az immunrendszer erősítésével is sokat lehet tenni a járványos időszakban.

Az infraszauna, mint immunerősítő

Az infrasugarak képesek behatolni a bőr mélyebb rétegeibe, ahol a hő hatására kitágítják az ereket. Az érhálózatnak kiemelt szerepe van a méregtelenítésben és a szervezet oxigénellátásában. Az infraszaunázással Ön egyfajta belső lázat idézhet elő a szervezetében, aminek következtében élénkebbé válik a vérkeringése és így a méreganyagok is gyorsabban távoznak. Ez főleg izzadás formájában mutatkozik meg.

A méregtelenítés elősegítésével az Ön immunrendszere erősödik, a sejtjei pedig regenerálódni tudnak. Emellett a testhő megemelése fehérvérsejtek termelődésével jár együtt, melyek az immunrendszer harcosai, felveszik a küzdelmet a betolakodó vírusokkal. A rendszeres infraszaunázással Ön kevésbé van kitéve a betegségeknek.

Miért érdemes még infraszaunát használnia?

Az immunerősítésen túl az infraszauna számtalan jótékony hatással rendelkezik. Többek között a bőr sejtjeinek regenerálásával küzd a makacs narancsbőr ellen. Oldja a stresszt és a mindennapok során felgyűlt feszültséget, illetve kiválóan képes ellazítani a megfáradt izmokat. Az infraszauna az Ön számára különösen ajánlott, ha nehéz fizikai munkát végez, vagy napi szinten sportol. A kabint ráadásul a nehezen elviselhető izomláz és más hasonló jellegű fájdalmak csökkentésére is használhatja.

Mindezek mellett a fogyasztó hatása sem elhanyagolható. Harminc-negyven percnyi szaunázással a testsúlytól függetlenül Ön akár 900 kalóriát is elégethet. Eközben pedig kellemesek ellazulhat, így nem csak a testét, hanem az elméjét is felfrissítheti.

Visszaugrás a navigációhoz

Kérdezze kollégáinkat

Infraszaunával, Jakuzzival, Medence építéssel kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Nyári, Téli, Biztonsági medencetakarókkal, Medence bélésfóliákkal kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Polikarbonát medencefedéssel kapcsolatban:

+36-30-9-247-003

 

Bemutatóterem nyitvatartása

Tisztelt Érdeklődő!

Ha hosszabb tárgyalási időt igénylő medenceépítéssel vagy jakuzzival kapcsolatban látogatna meg minket, az Ön kényelme miatt kérjük, hogy egyeztessen velünk időpontot előtte.

Így elkerülheti az esetleges várakozást.

Köszönjük!

Hétf. – Pént.: 09 – 17 óráig (Időpont egyeztetés)

Szomb.: 09 – 12 óráig (Időpont egyeztetés)

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése

Tegye fel kérdéseit vagy kérjen egy visszahívást!

    • Kérnék egy visszahívást