term ID:
parent cat ID:28
post ID:2387
category_28category_
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Indítsa a tavaszt egy méregtelenítő infraszaunával Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Indítsa a tavaszt egy méregtelenítő infraszaunával

Publikálva:

Tavasszal, a napsütést nélkülöző hónapok után mindenkinek szüksége lehet egy kis méregtelenítésre és lelki felfrissülésre. Amennyiben Ön a téli időszakban sem felejtkezett el a vitaminban gazdag és változatos étkezésről, valószínűleg kevésbé volt kitéve a különféle méreganyagok felhalmozódásának.

A hideg évszak viszont nem kedvez az ilyen életmódnak, ezért sokan hajlamosak zsíros ételeket és több alkoholt fogyasztani.

További érdekes írások


A szervezetében felgyűlt káros anyagoktól azonban legkésőbb tavasszal mindenképpen célszerű megszabadulni. Ehhez a folyamathoz a kemény tisztító kúrák mellett létezik egy sokkal kényelmesebb módszer is. Amennyiben fáradtnak érzi magát, pattanások gyötrik vagy alvásproblémái vannak, ismerje meg az infraszauna méregtelenítő és egyéb, az egészségre pozitív hatásait.

Hogyan működik az infraszauna méregtelenítő mechanizmusa?

A méregtelenítéshez két dolog elengedhetetlen: az kiegyensúlyozott étkezés és a testmozgás. A vitaminokat kizárólag a zöldségekre és gyümölcsökre is építő étkezési szokások kialakításával tudja bevinni, a mozgás viszont nem csupán az erőteljes testedzést jelentheti.

Az infraszauna használata közben, akárcsak egy keményebb edzés alatt, verejtékezés indul meg. Ez annak köszönhető, hogy az infrasugarak mélyen behatolnak a bőr rétegeibe, ahol kitágítják az ereket. Mivel a vér ilyen módon sokkal intenzívebben tud áramolni,  felgyorsulnak az anyagcsere folyamatok és a méreganyagok a verejtékkel együtt távozhatnak. Ha ehhez Ön valóban egészségesen étkezik, a tavaszi méregtelenítést nagyon rövid időn belül elvégezheti.

Miért jó még rendszeresen infraszaunázni?

Az infraszaunát nem csak tavasszal, de az év bármely szakaszában bátran használhatja. A jótékony hatásait nehéz egy rövid összefoglalóban bemutatni, hiszen nagyon sokféle szépészeti és egészségügyi problémára jelenthet megoldást.

Ha Ön rendszeresen sportol, az infraszauna képes a különféle izom- és ízületi betegségek tüneteit enyhíteni, beleértve a mozgás után jelentkező, kellemetlen izomlázat is. A méregtelenítés beindításával pedig az infraszauna segíti az immunrendszer erősítését. Az intenzív vérkeringés mellett erősíti a szívet, így csökkentve a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát.

Az infraszauna nagyszerű társ a fogyókúrában, egy óra leforgása alatt, átlagosan 600-800 kalóriától szabadíthatja meg Önt. Ráadásul a nők legnagyobb örömére, az infrasugarak halványítani tudják a makacs narancsbőr látható jeleit, miközben más, apróbb bőrhibákat is korrigálnak. A sugarak a sebek gyógyulására is pozitív hatással vannak, mivel gyorsítják a sebzáródást.

Mindezeken túl, az ép testben ép lélek mondás igazságát erősítve, az infraszauna a szellem felfrissítője is. Segít kikapcsolni a világ zaját és csökkenteni a mindennapok során felgyűlt stresszt. Ha szeretné, hogy immunrendszere erősebbé váljon, a bőre kisimuljon és lelkileg is jobban érezhesse magát, használja rendszeresen az infraszaunát!

Visszaugrás a navigációhoz

Kérdezze kollégáinkat

Infraszaunával, Jakuzzival, Medence építéssel kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Nyári, Téli, Biztonsági medencetakarókkal, Medence bélésfóliákkal kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Polikarbonát medencefedéssel kapcsolatban:

+36-30-9-247-003

 

Bemutatóterem nyitvatartása

Tisztelt Érdeklődő!

Ha hosszabb tárgyalási időt igénylő medenceépítéssel vagy jakuzzival kapcsolatban látogatna meg minket, az Ön kényelme miatt kérjük, hogy egyeztessen velünk időpontot előtte.

Így elkerülheti az esetleges várakozást.

Köszönjük!

Hétf. – Pént.: 09 – 17 óráig (Időpont egyeztetés)

Szomb.: 09 – 12 óráig (Időpont egyeztetés)

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése

Tegye fel kérdéseit vagy kérjen egy visszahívást!

    • Kérnék egy visszahívást