term ID:
parent cat ID:28
post ID:2387
category_28category_
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Infraszaunával az akné ellen Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Infraszaunával az akné ellen

Sokak életét megkeserítő probléma – nem csak tinédzser korban – az arcon, háton, mellen megjelenő pattanások halmaza, az akné. A felületi kezelésekkel ellentétben a rendszeres infraszaunázás olyan megoldást kínál, amely a szervezet belső megtisztításával tünetkezelés helyett valódi gyógyulást eredményez.

Mi az akné?

Az akné a bőr gyulladásos betegsége, amely a bőr pórusainak eltömítődése miatt keletkezik. A hormonális és /vagy örökletes okok miatt megnövekedett faggyútermeléssel a szervezet nem tud lépést tartani, azaz a bőr nem tisztul megfelelő ütemben. A járatok hámrészecskékkel vagy szennyeződéssel eltömődnek, így „dugók” alakulnak ki, amelyek mögött kóros mértékben felhalmozódik a faggyú, mindez a testtel érintkező baktériumokkal felülfertőzve elgennyesedik, begyullad, fájdalmassá válik. Súlyos formája maradandó hegek, torzulások kialakulásához vezethet. 

Infraszaunával az akné ellen

Infraszaunával az akné ellen

A rendszeres pórustisztítás mellett a legfontosabb, hogy a bőr anyagcseréjét gyorsítsuk, méregtelenítését elősegítsük. Ennek kitűnő eszköze az infraszauna. Amellett, hogy erősíti immunrendszerünket, igen hatékony a bőrproblémák korrigálására.

Az infraszauna és az akné

Az infrakabin hőmérséklete kb. 35-50 fokos, ami anélkül segíti a verejtékezést és a méreganyagok eltávozását , hogy a keringési rendszert megterhelné. Az infravörös sugarak mélyen a bőrbe (és bőr alá) hatolva fejtik ki gyógyító, regeneráló hatásukat. A pórusok megnyílnak, a felesleges faggyú gond nélkül kiürül, a gyulladás megszűnik.

Míg a hagyományos szaunában a verejték kb. 97%-a víz, addig az infraszaunában csak 80% vizet veszítünk, a maradék 20 % összetétele zsír (faggyú!) és zsírban oldott méreganyagok (koleszterin, tejsav, nehézfémek).

Már egyetlen kezelés is szemmel láthatóan javítja a bőr minőségét, azonban csak a rendszeres használattól lehet számottevő eredményeket várni.

Vegyük fontolóra: kevés gyógymód létezik, amely ennyire kellemes, testet-lelket ellazító, pihentető körülmények között vehető igénybe. Akár otthon is megteremthetjük ennek lehetőségét! Ne habozzunk kihasználni az infraszauna nyújtotta előnyöket!

Vissza az összes kisokos cikkhez

Visszaugrás a navigációhoz

Kérdezze kollégáinkat

Infraszaunával, Jakuzzival, Medence építéssel kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Nyári, Téli, Biztonsági medencetakarókkal, Medence bélésfóliákkal kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Polikarbonát medencefedéssel kapcsolatban:

+36-30-9-247-003

 

Bemutatóterem nyitvatartása

Tisztelt Érdeklődő!

Ha hosszabb tárgyalási időt igénylő medenceépítéssel vagy jakuzzival kapcsolatban látogatna meg minket, az Ön kényelme miatt kérjük, hogy egyeztessen velünk időpontot előtte.

Így elkerülheti az esetleges várakozást.

Köszönjük!

Hétf. – Pént.: 09 – 17 óráig (Időpont egyeztetés)

Szomb.: 09 – 12 óráig (Időpont egyeztetés)

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése

Tegye fel kérdéseit vagy kérjen egy visszahívást!

    • Kérnék egy visszahívást