term ID:
parent cat ID:28
post ID:2387
category_28category_
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Szauna hírek a nagyvilágból Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Szauna hírek a nagyvilágból

Publikálva:

A nyár első heteiben is rengeteg érdekes szauna hír látott napvilágot. Ebben a bejegyzésben a leginkább felkapottak közül válogattunk össze néhányat.

Russel Crowe hordószaunával örvendeztette meg magát

További érdekes írások


Russel Crowe pár éve Sydney-ben alakította ki a főhadiszállását, egy, a kikötőjére néző, 25 millió dollárra értékelt luxusapartmanban. Mivel az Oscar díjas színészről köztudott, hogy nem veti meg a földi élvezeteket, ezért talán a szomszédoknak sem volt meglepő, amikor a munkások egy skandináv stílusú hordószaunát emeltek be az erkélyére.

A fedett balkonon álló hordószauna Ausztráliában 10 000 dollárért vásárolható meg, Russel tehát cseppet sem verte fogához a garasokat, amikor a termék kiválasztására került a sor. A színésznek amúgy szüksége is van a lazításra, hiszen nem rég kezdte meg a Poker Face című legújabb thrillerének forgatását.

Szaunaruhákkal a Tokiói olimpiára

Az ausztrálok két versenyzője, Mack Horton és Madi Wilson úszóbajnokok szaunaruhával készültek fel az előttük álló kihívásokra. A versenyzők az ausztrál Cairns táborban viselték őket, mert szerettek volna még otthon hozzászokni Japán magas páratartalmához. A ruhák tulajdonsága, hogy 5 percen belül 60 fokra melegszenek fel.

Bár Ausztráliában jelenleg is szokatlanul meleg az időjárás, Cairns környékén az elmúlt napokban 28 fokot mértek, az úszócsapat tagjai pedig mindent megtettek annak érdekében, hogy Tokióban a lehető legjobb formájukat hozhassák. Ehhez az edzőjük is hozzájárult, aki nem csak a tanácsaival, de a szaunaruhához hasonló figyelmességekkel is igyekezett támogatni őket.

Osztrák szauna segített Daniel Riccardonak túllendülni a nehézségeken

A Forma 1-es versenypilóta bevallása szerint a szauna hozott lelki megbékélést számára, miután egy hiba következtében négy pozíciót vesztett a Stájer Nagydíjon.

A magát szenvedélyesnek és érzelgősnek tartó pilóta csak nehezen tudott megküzdeni a frusztrációjával. Egy ausztrál lapnak úgy nyilatkozott, hogy egy alapos szaunázás azonban gyorsan kitisztította a fejét és friss szellemi erővel tudta átgondolni a helyzetét. Úgy véli, hogy a szauna nem csak a méreganyagokat, de a haragot is képes kiűzni a szervezetből. Amíg a kabinban üldögélt és izzadt, hirtelen minden a helyére került a gondolataiban.

Justin Bieber otthonos lakóbusza

Justin Bieber néhány hete egy virtuális sétára invitálta meg a rajongóit, amelynek keretein belül a nézők a színész lakóbuszával ismerkedhettek meg. A szuper járgányban minden olyan eszköz megtalálható, amelyek az otthon kényelmét biztosítják a tulajdonos számára.

Bieber buszában többek között egy tágas hálószoba, egy közösségi tér, egy cipőtároló, valamint egy elegáns szaunával ellátott fürdő található. A színész bevallása szerint mindez nem túlzás, neki ugyanis kiemelten fontos, hogy a tágas buszban ne csak ő, de a stáb tagjai is remekül szórakozhassanak. Egy ilyen busszal mi is szívesen rónánk Amerika végtelen útjait.

Visszaugrás a navigációhoz

Kérdezze kollégáinkat

Infraszaunával, Jakuzzival, Medence építéssel kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Nyári, Téli, Biztonsági medencetakarókkal, Medence bélésfóliákkal kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Polikarbonát medencefedéssel kapcsolatban:

+36-30-9-247-003

 

Bemutatóterem nyitvatartása

Tisztelt Érdeklődő!

Ha hosszabb tárgyalási időt igénylő medenceépítéssel vagy jakuzzival kapcsolatban látogatna meg minket, az Ön kényelme miatt kérjük, hogy egyeztessen velünk időpontot előtte.

Így elkerülheti az esetleges várakozást.

Köszönjük!

Hétf. – Pént.: 09 – 17 óráig (Időpont egyeztetés)

Szomb.: 09 – 12 óráig (Időpont egyeztetés)

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése

Tegye fel kérdéseit vagy kérjen egy visszahívást!

    • Kérnék egy visszahívást