term ID:
parent cat ID:28
post ID:2387
category_28category_
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Szuper otthoni tevékenységek a pandémia idején Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Szuper otthoni tevékenységek a pandémia idején

Publikálva:

A közel egy éve kirobbant világjárvány nehéz helyzetek elé állította az embereket. Nagyon sokan a munkába járás helyett home office-ban szervezték át a mindennapjaikat. A társas kapcsolattartások megritkultak, a koncertek és nagy rendezvények elmaradtak.

További érdekes írások


Az otthonlét a pozitívumok mellett (több idő jut a családra, nem kell az irodába rohanni) rengeteg negatív hatást is magával hozott. Ezek közül az egyik legnehezebben elviselhető dolog, a mindent átszövő monotonitás érzésre.

Amíg odakint nap, mint nap történtek új események, a lakásba zárva aligha találkozni izgalmakkal. Ha Ön is megtapasztalta már ezt, sőt, olykor elviselhetetlennek tartja a korlátozásokat, itt az ideje felpezsdíteni az otthon falai között zajló életet. Az alábbi bejegyzésben hasznos ötletekkel gazdagodhat.

Kezdjen valamilyen kreatív hobbiba

A kreatív tevékenységek akkor is jó szolgálatot tehetnek, ha Ön amúgy kevés kézügyességgel rendelkezik. A festészet, a grafikai tervezés, a zenetanulás vagy ezekhez hasonló hobbik éberen tartják az agyát. Emellett, segítenek levezetni azokat a feszültségeket, amelyeket a bezártság idézhet elő Önben.

Helyezze új színtérre a kapcsolattartás formáit

A barátokkal és a kedvelt családtagokkal történő beszélgetés pillanatok alatt kimozdíthatja Önt az egyhangúság állapotából. Ha teheti, minden nap ütemezzen be egy-egy online találkát a napirendjébe. Akár nagyobb, csoportos társalkodásokat is rendezhet, amire meghívhatja a barátait. Fontos, hogy legyenek olyan emberek, akiket bármikor elérhet, és akikre minden körülmények között számíthat.

Társasjáték a családdal

A társasjáték kiváló családi program lehet a pandémia hónapjai alatt. Bár minden kulturális lehetőség megszűnt, nincsenek mozik és színházak, az estéket valamivel mégiscsak el kell ütni. Porolja le a régi játékokat és tartson a szeretteivel egy-egy játék partit. Online módon akár a távolabb élő rokonok is bekapcsolódhatnak. Egy jó társasjáték a szórakoztatás mellett fitten tartja az agyakat.

Teremtsen wellness hangulatot az otthonában

A kényeztetés akkor is kijár Önnek, ha a napjai nagy részét a házban dolgozva tölti. A munkahelyi feszültség ugyanis az online munkavégzés során sem mindig kíméli az Ön idegeit. A hétköznapok alatt felgyűlt stressztől célszerű gyorsan megszabadulnia. Erre az egyik legjobb módszer a wellness, aminek a bezártság sem lehet akadálya.

A szállodák egyik fontos szolgáltatása, az infraszauna kabin használata, manapság már otthon sem elképzelhetetlen. Amennyiben Ön rendelkezik egy ilyen eszközzel, máris sokat tett az egészsége érdekében.

De mire is jó egy infraszauna? Többek között fokozza az immunrendszer működését, amire ebben a járványos időszakban még inkább szükség van. Az infrasugarak a bőrbe hatolva kitágítják és megtisztítják azokat a pólusokat, amelyeken keresztül a méreganyagok távozni tudnak a szervezetből.

A méregtelenítést a test felmelegítésével együtt járó izzadtsággal érik el. Emellett, az infraszauna csökkenteni tudja a különféle izomfájdalmakat, vagyis egy otthoni edzés után kiváló levezetőnek bizonyul. A stresszoldó hatásának köszönhetően pedig kellemesen ellazítja Önt a fárasztó hétköznapok után.

Visszaugrás a navigációhoz

Kérdezze kollégáinkat

Infraszaunával, Jakuzzival, Medence építéssel kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Nyári, Téli, Biztonsági medencetakarókkal, Medence bélésfóliákkal kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Polikarbonát medencefedéssel kapcsolatban:

+36-30-9-247-003

 

Bemutatóterem nyitvatartása

Tisztelt Érdeklődő!

Ha hosszabb tárgyalási időt igénylő medenceépítéssel vagy jakuzzival kapcsolatban látogatna meg minket, az Ön kényelme miatt kérjük, hogy egyeztessen velünk időpontot előtte.

Így elkerülheti az esetleges várakozást.

Köszönjük!

Hétf. – Pént.: 09 – 17 óráig (Időpont egyeztetés)

Szomb.: 09 – 12 óráig (Időpont egyeztetés)

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése

Tegye fel kérdéseit vagy kérjen egy visszahívást!

    • Kérnék egy visszahívást