term ID:
parent cat ID:28
post ID:2387
category_28category_
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Tavaszindító felfrissülés az infraszaunában Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Tavaszindító felfrissülés az infraszaunában

Publikálva:

Újra beköszöntött a tavasz, ami a testi és a lelki megújulás időszaka. Itt az ideje tehát, hogy Ön is megszabaduljon a tél során a szervezetében felgyűlt méreganyagoktól. Ennek egyik leghatékonyabb és legkényelmesebb módszere az infraszauna használata.

További érdekes írások


Honnan tudhatja, hogy méregtelenítésre van szüksége?

A teste a túl sok méreganyag jelenlétére többféleképpen is figyelmeztetheti Önt. Ilyen lehet például a tavaszi fáradtságként is emlegetett jelenség, amely szűnni nem akaró kimerültséggel jár együtt. A kiváltó okok között a téli, kalóriagazdag táplálkozás miatt kialakult vitaminhiány foglalja el az első helyet.

A friss zöldségekből és gyümölcsökből álló tavaszi étrend  önmagában sajnos még nem szokott elegendő lenni a szervezet feltöltésére. A bélrendszerben felhalmozódott salakanyagok és mérgek ugyanis nem teszik lehetővé a tökéletes felszívódást. Ebből adódóan a méregtelenítés minden tavaszi energetizáló diéta alapja. Emellett a gyakori fejfájás, illetve a pattanásos bőrtünetek szintén a méregtelítés fontosságára hívják fel az Ön figyelmét. Amennyiben ezektől a tünetektől szenved, az infraszauna segítségével könnyedén elindulhat a megtisztulás útján.

Egy kellemes lehetőség a méregtelenítésre

A méregtelenítéshez elengedhetetlen a testmozgás. Ha viszont Ön ennél kényelmesebb megoldásra vágyik, vagy kevés az ideje a sportolásra, az infraszauna segíthet ebben az esetben. Csak az infrakabin természetesen nem végzi el Ön helyett a teljes munkát, de számtalan pozitív hatása van az egészségére. (Infraszauna előnyei és jótékony hatásai)

Az infraszauna méregtelenítő ereje a működési elvében rejlik. Az infrasugarak a bőr mélyebb rétegeibe is be tudnak hatolni, ahol kitágítják az ereket. A felgyorsult vérkeringésnek és anyagcsere folyamatoknak köszönhetően beindul a verejtékezés, majd a testnedvvel együtt a méreganyagok is távoznak az Ön szervezetéből. A kezelés hatására az immunrendszere erősebbé válik, a bőre pedig visszanyerheti feszességét és fiatalos ragyogását.

Miért érdemes egész éven át használnia az infraszaunát?

Az infraszaunába nem csak a tavaszi méregtelenítő kúra idejére jó beülnie. A kabin jótékony hatásait egész éven át élvezheti, különösen akkor, ha rendszeresen tudja használni (Pl.: heti 2-3 alkalommal 20-30 percet).

Az infraszauna csökkenti a sportolásból, vagy egyéb megerőltető testmozgásból adódó izomfájdalmakat. Ha Ön nehéz fizikai munkát végez, vagy rendszeresen sportol, mindenképpen ajánlott a kabin használata.

A szaunában töltött idő a testi megújulás mellett a lelket is táplálja. A nyugalom, a csend, a magára fordított idő mind segíthetnek leküzdeni a hétköznapok megpróbáltatásait.

Ezeken túl az infraszauna a fogyókúrában is tökéletes társa lehet. Háromnegyed óra infraszaunázással hasonló kalóriamennyiséget égethet el, mintha futott volna. A kabin azonban sokkal kényelmesebb és egyszerűbb lehetőséget kínál a fogyáshoz. Egy fárasztó nap végén nem mindenki vágyik az aktív testmozgásra, ráadásul a kalóriaégetés mellett a szív is hatékonyabban működik, így erősítve a szívizmokat és a szervezet teherbíró képességét.

Visszaugrás a navigációhoz

Kérdezze kollégáinkat

Infraszaunával, Jakuzzival, Medence építéssel kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Nyári, Téli, Biztonsági medencetakarókkal, Medence bélésfóliákkal kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Polikarbonát medencefedéssel kapcsolatban:

+36-30-9-247-003

 

Bemutatóterem nyitvatartása

Tisztelt Érdeklődő!

Ha hosszabb tárgyalási időt igénylő medenceépítéssel vagy jakuzzival kapcsolatban látogatna meg minket, az Ön kényelme miatt kérjük, hogy egyeztessen velünk időpontot előtte.

Így elkerülheti az esetleges várakozást.

Köszönjük!

Hétf. – Pént.: 09 – 17 óráig (Időpont egyeztetés)

Szomb.: 09 – 12 óráig (Időpont egyeztetés)

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése

Tegye fel kérdéseit vagy kérjen egy visszahívást!

    • Kérnék egy visszahívást