term ID:
parent cat ID:28
post ID:2387
category_28category_
Tartalomjegyzék erről az oldalról: A gyönyörű bőr titkai Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

A gyönyörű bőr titkai

Mindenki egészségre, gyönyörű alakra és szép bőrre vágyik, és ez teljesen természetes. Látszik az arcunkon, ha egészségesek vagyunk, a hajunk fénylik, a bőrünk ragyog. Mit tehetünk azért, hogy gyönyörű bőrünk legyen?

Pihenés, relaxáció és sport

Sokan nem gondolnák, de a pihenés nagyban segít abban, hogy szép bőrünk legyen. Mindenkinek más-más az alvásigénye, de igyekezzünk lehetőleg rendszeresen pihenni, és nem csak néhány órát, rendszertelenül. Csökkentsük a stressz szintünket! Az állandó idegeskedés, a felfokozott lelkiállapotok nagyon rosszat tesznek a szervezetünknek. Próbáljunk meg lazítani, járjunk jógára, vagy üljünk be egyet szaunázni, és eresszük ki a gőzt.

A sporttevékenységek is nagyban hozzájárulnak bőrünk szépségéért. Nem muszáj minden nap menni, de hetente néhányszor pár órát mindenképpen áldozzunk rá. A súllyal jojózóknak különösen fontos a sportolás, ha nem akarják, hogy idő előtt megereszkedjen és csúnya legyen a bőrük.

A kenceficék

A stresszmentes életen, a megfelelő táplálkozáson túl kívülről is kell ápolni a bőrünket. A kozmetikushoz járás, a megfelelő arc- és testkrémek használata ma már nem számít luxusnak. Válasszunk minőségi, jó termékeket, és várjuk el ugyanezt a kozmetikusunktól is.

 

A csodálatos infraszauna

A gyönyörű bőr másik titka az infraszauna. Ezt lehet edzés után, csak úgy, barátokkal vagy egyedül, a lényeg az, hogy gyakoroljuk, hetente legalább egyszer-kétszer (De ha lehet, akár minden nap). Az infraszauna segítségével nemcsak kívülről, hanem belülről is tisztulunk, távoznak a különböző lerakódott méreganyagok a szervezetünkből. Az eltávozott salakanyagok segítségével pedig testileg és lelkileg is megújulhatunk. Némi krémmel kiegészítve egészen könnyedén megszabadulhatunk a narancsbőrtől, ami a hölgyek (vékonyak és kevésbé vékonyak egyaránt) egyik legnagyobb rémálma. (Infraszauna hatása a narancsbőrre. Erről bővebben itt olvashat.)

Bőrünk simává és élettelivé válik, a rendszeres infraszaunázással képesek lehetünk megelőzni a mély ráncok kialakulását, valamint képesek lehetünk fiatalodni is vele. Természetesen, bár az infraszaunázás önmagában is egy hasznos és egészséges tevékenység, fontos, hogy ne csak erre bízzuk a bőrünket. Éljünk egészségesen, ápoljuk a bőrünket és infraszaunázzunk, így maradhatunk hosszú-hosszú évekig fiatalosak és szépek.

Vissza az összes kisokos cikkhez

Visszaugrás a navigációhoz

Kérdezze kollégáinkat

Infraszaunával, Jakuzzival, Medence építéssel kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Nyári, Téli, Biztonsági medencetakarókkal, Medence bélésfóliákkal kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Polikarbonát medencefedéssel kapcsolatban:

+36-30-9-247-003

 

Bemutatóterem nyitvatartása

Tisztelt Érdeklődő!

Ha hosszabb tárgyalási időt igénylő medenceépítéssel vagy jakuzzival kapcsolatban látogatna meg minket, az Ön kényelme miatt kérjük, hogy egyeztessen velünk időpontot előtte.

Így elkerülheti az esetleges várakozást.

Köszönjük!

Hétf. – Pént.: 09 – 17 óráig (Időpont egyeztetés)

Szomb.: 09 – 12 óráig (Időpont egyeztetés)

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése

Tegye fel kérdéseit vagy kérjen egy visszahívást!

    • Kérnék egy visszahívást